Хапшења због дроге и оружја и у Браничевском округу

hapsenje11
Facebook

 

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у више одвојених акција у претходних неколико дана ухапсили су 45 особа због постојања основа сумње да су починили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

У акцијама је заплењено 23,7 килограма дроге, од чега је 23,3 килограма марихуане, 40 стабљика марихуане, 262 грама амфетамина, 64 таблете екстазија, као и мања количина кокаина, хероина и хашиша.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су Д.С. (1984), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.Полиција је приликом претреса стана осумњиченог пронашла више од 10 килограма сирових стабљика марихуане.Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су Г.Ј. (1982), због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.Полиција је приликом претреса стана осумњиченог пронашла и одузела кратеж, ловачки карабин, ловачку пушку „Пумпарицу“ марке „Warning boke“, ваздушну пушку, 35 патрона, седам метака за ловачки карабин, десет комада пиштољске муниције, 123 метка различитог калибра, оквир за пиштољ, дрвена кутија, шнала за каиш и ловачки нож.Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.

Loading