Sredom kod predsednika

DSCF2370
Facebook

Sreda je kod svih građana opštine Kučevo koji imaju želju ili potrebu da se lično susretnu sa prvim čovekom lokalne samouprave, ali i njegovim najbližim saradnicima, poznata kao „dan otvorenih vrata“. Mnogo je onih koji su do sada iskoristili ovu priliku .

„Još jednom napominjem da svi naši sugrađani imaju itekako pravo da dođu u moj kabinet i iznesu svoje probleme ali i sve oštalo smo smatraju da za potrebnim. Naša je dužnost da apsolutno svakom izađemo u susret i učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo“ rekao je za naš portal predsednik opštine Novica Janošević  „Problemi su različiti i mi se trudimo da ih što više rešimo u najoptimalnijem roku, ako je moguće i odmah prilikom razgovora “ izjavila je zamenica predsednika Jasmina Ćamilović. „Građani su u situaciji da sami prosude koliko se angažujemo i na koji način se trudimo da rešimo njihove problemerekao je  predsednik SO, Vladimir Stojanović“  nakon što je završen prijem prijavljenih građana.

Pre susreta sa građanstvom predsednik opštine je primio delegaciju švajcarske firme Daccomet AG koja danas , anketiranjem zainteresovanih u Mustapiću, završava projekt sagledavanja stvarnog stanja zainteresovanosti radno sposobnog stanovništva za rad u ovoj kompaniji. Ovom prilikom, predsedniku su darovani i proizvode ove firme iz pogona u Ćupriji : oklagija i radna ploča.

Loading