Обука за будуће оператере управљањем отпадом

DSC01956
Facebook

У просторијама пројекта „И лепо и корисно и чисто“ у згради бившег Комитета, одржана је едукација за заинтересоване полазнике за управљање отпадом. У оквиру обуке обрађена је и тема заштите на раду у процесу рециклаже. Обуком је руководила Евица Рајић, дипл. еколог директор фирме ECOLogicaUrbo a предавач је била и Тијана Цветковић-Миловановић мастер еколог уз Гоцу Дамњановић као техничку подршку.

Данашња обука представља увод и припрему за формирање будућих оператера управљањем отпадом. Заправо, ово је почетак пројкета којим се општина Кучево укључује у зелену економију, односно практична обука оператера за рад на постројењима за управљањем отпадом. Обука је значајна у смислу стицања знања за увођење у примену рециклаже на просторима општине Кучево“, изјавила је за наш портал г-ђа Рајић  након завршене едукације.

Обуци је присуствовала и менаџер пројекта  „И лепо и корисно и чисто“ заменица председника општине Славица Булутић као и чланови тима за спровођење пројекта из локалне самоуправе Сузана Марковић, Љубиша Љубомировић и Душан Х. Тодоровић .

Loading