Баш се закувало у Зони „Дунав“

IMG_3434
Facebook

После данашњих и јучерашњих резултата у Зони „Дунав“ ствари полако долазе до усијања : јуче су петровачка „Слога 33“ и тим из Јеловика ремизирали 3-3 у Петровцу а данас је РСК славио у Радинцу са 2-0, па је на врху права гужва. Слога има 3 бода предности у односу на рабровце и екипу из Јеловика али у идућем колу гостује „Морави“ из Велике Плане, док су РСК и Пролетер домаћини. Можда ће одлука првенства пасти у Петровцу за две недеље када тамо гостује РСК али видећемо. Много је комбинација али све три екипе виде своју           шансу.

Како сада ствари стоје, из лиге ће испасти три „наша“ клуба ( Браничевски и Подунавски округ), а после данашњег пораза на свом терену од РСК-а, скоро је извесно да ће уз , већ прежаљени „Борац“ из Жабара, у нижи ранг и „Млади радник 1940“ из Радинца, док ће се за голи зонашки живот, тј да не буду трећи путник у округ, грчевито борити „Млади борац“ из Великог Орашја, „Рудар“ из Костолца, ВГСК па и „Ударник“ из Лозовика.

 

 

Звижд је данас , без много мука, савладао „Борац“ из Жабара са 3-0.

Звижд – Борац 3:0 (3:0)

Кучево, стадион „Миодраг Мики Станојевић“ гледалаца 100, судија Бабић (Топола) 7 стрелци : Радосављевић у 5 и 24, Жујевић у 40 мин (Звижд) жути картони : Живаљевић (Звижд) Максимовић (Борац)

Звижд : Петровић 7, Жујевић 7,5, Јокић 7 (Лазић 7) Терзић 7, Бркић 7, Живаљевић 7, Костић 7, Матић 7, Радосављевић 7,5, Ковачевић 7, Маричић 7

Борац : Марић 7,5, Ранковић 6, Максимовић 6, Варагић 6,5, Јоловић 6,5, Никодијевић 7, Арсић 6, Филиповић 6, Урошевић 7, Траиловић 6

Играч утакмице : Радосављевић Вујица (Звижд)

Домаћи су повели у 5. минуту када се Радосављевић најбоље снашао у казненом простору гостију и са неких седам метара лопту сместио под пречку. Исти играч удвостручује предност у 24. минуту да би коначних 3-0 поставио Жујевић у 40. минуту након продора по десној страни. У наставку игре домаћи су пропустили више изгледних прилика, у 54. минуту Радосављевић погађа стативу а у 76. минуту пречка спашава госте. У овом делу истакао се голман гостију који је одбранио неколико изузетно повољних прилика за домаће.

Loading