Кучево најбоља локална самоуправа Браничевског округа !

DSC01324
Facebook

У петак, 04. маја, на Сребрном језеру у Великом Градишту одржаће се свечаност на којој ће бити уручена признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за Браничево и Подунавље. Општина Кучево је номинована за НАЈБОЉУ ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ БРАНИЧЕВСКОГ ОКРУГА ! Биће додељено укупно 23 Признања за различите области, а сем наше локалне самоуправе, за признања су номиновани Њена екселенција амбасадорка Аустралије у Србији, г-ђа Џулија Фени, министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић, HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. (Железара Смедерево), Турска агенција за међународну сарадњу и координацију –ТИКА, Аустријска развојна агенција –АДА, сзтр „Ноћ и дан“ у Кучеву и Пожаревцу, власника Драгија Стојановића, Градски женски хор „Барили“ Пожаревац, Јавор Радованковић, предузетник из Темишвара, мр Зоран Илић,помоћник министра грађевинарства и други.

 

Велико признање за самопрегорни рад свих у локалној самоуправи наше општине и подстрек за улагање још више труда у наредном периоду за добробит свих наших грађана „ рекао је овим поводом председник општине Новица Јаношевић“

 

Пут ка врху

 

Плакета „Капетан Миша Анастасијевић“ додељује се последњих 18 година, у оквиру акције „Пут ка врху – бирамо најбоље“, на иницијативу новосадске Агенције „Медиа Инвент“, предвођене Владом Маркановићем. Жеља организатора ове манифестације, од самог почетка, била је да покаже да и у тадашњем периоду транзиције и свеколике економске кризе у нашој земљи, постоје и појединци и колективи који по својим резултатима рада и успесима иду у корак са Европом и светом.

Loading