“Vučice“ rastrgle i „Loznicu grad“ i postale jesenje šampionke !

dscf2100
Facebook

 U duelu sa direktnim konkurentkinjama za titulu jesenjeg šampiona u Prvoj rukometnoj ligi za žene grupe “Centar”, ekipom ŽRK “Loznica grad”, “Vučice” su odigrale sjajno i na parketu pokazale ko je najbolji! Tako je još jednom dokazano da se u Kučevu igra odličan ženski rukomet, bez obzira u kom rangu se nastupalo. To je pokazala i ova jesen. “Vučice” su u izuzetno podmlađenom sastavu odigrale vrhunski i od 10 utakmica samo su jednu remizirale. Laskavu titulu jesenjih šampionki dobile su nakon meča sa drugoplasiranim rukometašicima iz Loznice, koji su dobile sa čak 5 pogodaka razlike.Bila je to utakmica koja je po kvalitetu prevazišla ovaj rang takmičenja, prvi deo je završen nerešeno, ali u nastavku domaće igračice zaigrale su sjajno i zasluženo slavile!

dscf2124dscf2127

                                        RK Kučevo- ŽRK Loznica grad 34: 29 (14:14)

Kučevo, Hala SPORTOVA U Kučevu, gledalaca 150, sudije : Veličković I Kolavčić (Beograd), sedmerci : Kučevo 2/2, Loznica grad 2/2, isključenja: Kučevo : 6 minuta, Loznica grad 8 minuta

RK Kučevo : Mihajlović A., Armuš M., Jokić J. 3, Sujić I. 3, Đorđević J. 7, Stekić J. 8, Đurković J. , Stanisavljević D., Krstović S. (K) 6, Šulejić B. 7, Rajić S. i Stanković K. .

ŽRK Loznica grad : Jezdić K., Stanković A. 2, Kaitović Ta. 5, Vučetić Đ.. Kaitović Ti., Ivković Lj. 2, Janjić I. 4, Polić K. Nikolić N. 4, Savić M., Andrić M. 5, Petković A., Simić J. 7.

Igračica utakmice : Stekić Jelena (Kučevo)

dscf2128

Loading