Пројектни дан Еко школе у Раброву

20180321_102731
Facebook

Еко школа је пројекат који окупља велики број школа на територији целе државе. Међу њима је и ОШ „Милутин Миланковић“ у Раброву  са својим подручним оделењима. У оквиру пројекта одвијају се различите активности које младим људима омогућавају да  на најбољи начин схвате значај екологије и зашто се треба борити за њено очување.

Данашњи дан ( среда,1.март)   је за ученике у Раброву и подручном одељењу у Клењу био посебно занимљив јер се обележавао Пројектни дан Еко-школе.

Дан је почео  фото конкурсом  на коме су биле приказане фотографије природе које су усликали ученици наше школе, затим се наставио Еко квизом где су ученици подељени у четири групе одговарали на питања из свих наставних предмета која су била на тему екологије, да би се све завршило састављањем песама од задатих речи. Сви ученици су за учешће на Еко пројектном дану и показано знање добили захвалнице.

Пројектни Еко дан ће у ОШ „Милутин Миланковић“ постати традиционалан, паза идући треба очекивати још занимљивије и квалитетније садржаје!

Loading