„Вукови“ вратили брејк радинчанима ! „Млади радник 1940“-„Звижд“ 1:2

Facebook

Тежак терен, још тежи противник, промашени зицери- све као да се уротило против Шекијевих и Дејиних пулена али… бој не бије свијетло оружје  већ срце у јунака! И  тако ће остати забележено да су се „Вукови“ са Пека у слављу и весељу вратили из Радинца где су у првом пролећном колу савладали домаћина са 2:1 головима Ристановића у 60 минуту  и Радосављевића у надокнади времена 90+3. Одличан је био и млади гопман Вељко Петровић који је бравурозном одбраном спасао свој гол у 93. минуту а из контре Вујица је успео да затресе мрежу радинчана и донесе нам победу ! „Звижд“ је у Радинцу наступио у саставу : Петровић,Терзић, Бркић, Вићентијевић, Жујевић, Ристзановић, Ковачевић,Маричић, Милојевић, Костић, Радосављевић. У резерви су били Јокић, Матић,Живаљевић, Трифуновић и Лазић.

Овом победом „Звижд“ је шести на табели са 28 бодова.

РСК је поражен у Аранђеловцу од екипе „Пролетера 1976“ са 0:3 али је задржао другу позицију на табели са 32 освојена бода.

Идућег викенда „Звижд“ дочекује тим „Младог борца“ из Орашја док ће РСК угостити још једног претендента на највиши пласман, тим „Мораве“ из Велике Плане.

МФЛ „Дунав“

„Полет“ из Волује је успео да на гостовању у Петки укњижи сва три бода победивши „Дунавац“ на њиховом терену са 4:2 и тиме практично обезбеди опстанак.Наравно, предстоји цела полусезона али, како се каже „сад се лакше дише“.

„Слога“ је изгубила на свом терену од лидера „Обилића“ из Живице са 1:2.

Идућег викенда на реду је општински дерби у МФЛ – мустапићани гостују у Волуји.

Loading