Звижд савладао екипу из Добрња са 4-1

IMG_3370
Facebook

„Вукови са Пека“ су утакмицом одиграном против екипе „Петар Добрњац“ завршили мини-припреме за почетак пролећног дела првенствена. Оним што је виђено данас на терену са вештачком подлогом морају бити задовољни сви – и Управно одбор и тренери и љубитељи фудбала – тим је деловао сигурно, хомогено и ефикасно. У среду је меч у Младеновцу а о имену тима са којим ће идућег викенда бити одиграна „генерална проба“ спортска јавност ће благовремено бити упозната.

„Звижд“ –  „Петар Добрњац“ 4:1  (1:1)

Кучево, игралиште са вештачком подлогом, гледалаца :30, судија : Новаковић (Кучево), стрелци : Бркић у 27. мин,  Жујевић у 49.мин, Живаљевић у 64. Мин и Ристановић у 90. Мин (Звижд)   Станојевић у 21. мин (Петар Добрњац)

Звижд : Петровић, Терзић, Бркић, Вићентијевић, Жујевић, Ковачлевић, Ристановић, Милојевић, Маричић, Живановић, Радосављевић

Играли су још :  Ђорђевић, Јокић, Живаљевић, Костић, Матић, Лазић

Петар Добрњац : Јанковић, Илић, Петровић, Николић, Илић, Јанчић, Крстић, Шулејић, Прокић, Матејић, Станојевић

Играли су још : Животић, Страиновић

Домаћи су прву прилику имали у првом минуту када је Маричић сам избио пред Ј анковића, искоса по левој страни, али је овај добро затворио угао и одбранио. Након тога вреди издвојити две прилике Милојевића у 7. и 19 минуту да би гости дошли у вођство у 21 . минуту  ударцем Станојевића са неких 17 метара, искоса са леве стране. Изједначио је Бркић у 27. минуту шутем са неких 6 метара након убацивања Ристановића са леве стране. Домаћи су повели у 49. минуту када је Жујевић искористио још један добар пас Ристановића, да би на 3:1 повисио млади Живаљњевић у 64. мин страховитим ударцем са 22 метра. Гости су у 73. минуту након слободног ударца који је извео Матејић п погодили пречк, да би коначни резултат постигао  Ристановић у 90.минуту када је гостујућа одбрана погрешила, додала му лопту, а он је са 2 метра спровео у мрежу.

 

Loading