Од јесени најатрактивнији средњошколски профили

IMG_3035
Facebook

„ За идућу школску годину, бићемо у ситуацији да понудимо нека од тренутно најатрактивнијих профила, када је средњешколско образовање у питању „ изјавила је проф. Јелена Живковић в.д . директорка Средње школе у разговору са председником општине Новицом Јаношевићем и председником СО Владимиром Стојановићем. „ Када се о четворогодишњем школовању ради, сем досадашњег профила Туристичког техничара, очекујемо да нам се одбри нови, веома тражени профил Финансијског администратора. У оба ова профила има места за по 30 ученика. Када се ради о трогодишњим профилима, уписаћемо једно комбиновано одељење кувара и конобара ( 15+15) такође од 30 ученика“.

Јаношевић и Стојановић су овом приликом,  обишли и кабинет у коме ће се образовати будући финансијски администратори и који ће бити опремљен најсавременијом компјутерском техником.

„ Ми тренутно финансирамо превоз за близу стотинак ученика“ рекао је први човек локалне самоуправе  .“  Сагледаћемо могућности  да  и ове јесени наставимо са традицијом набавке бесплатних уџбеника.“

Директорка је носиоце највиших функција упознала и са тиме да се ученик школе, Сава Мојсић, тренутно налази на националном такмичењу из предузетништва које се одржава у београдском хотелу Холидеј ин.

Loading