Састанак руководства општине са начелником Браничевског округа

IMG_2950
Facebook

У кабинету председника општине Новице Јаношевића , одржан је састанак најужег руководства локалне самоуправе са начелником Браничевског управног округа Александром Ђокићем. Разматрана је проблематика везана за сарадњу општине и других нивоа власти као и Јавних предузећа и установа чији је оснивач Република.

На крају састанка, коме су присуствовали и председник СО Кучево Владимир Стојановић као и заменица председника општине Славица Булутић, краће изјаве су дали Јаношевић и Ђокић :

„Изузетно смо задовољни разумевањем које је за наше проблеме исказао начелник Ђокић“ рекао је први човек града на Пеку.„ Оно што је најважније је да смо договорили заједнички приступ решавања појединих проблема са којима се ми, као локална самоуправа, сусрећемо“.

  „Општина Кучево може да очекује сваку врсту помоћи и ангажовања свих наших ресурса у бржем и адекватнијем анулирању појединих проблема које има на овом пољу“ изјавио је начелник Браничевског управног округа Александар Ђокић. „Такође, наш задатак ће бити и да омогућимо што лакши приступ ИПА  фондовима за вашу општину“.

 

Loading