Rukometašice prve u I ligi Centar, “Polet” slavio sa 8:0!

Facebook

RUKOMET : Mlada ekipa trenera Erića nije imala respekta u susretu sa igračicama RK “Beograd” već su ih kao gošće savladale  ubedljivim rezultatom od 35:22  i sada su sa 13 bodova iz 8 utakmica preuzele lidersku poziciju na tabeli I lige za žene grupe „Centar“ ! Iduće subote, u jednom od najvećih derbija jesenjeg dela šampionata, “vučice” će se nadmetati sa rukometašicama   ORK „Beograda“ koje  važe za  jednog  od glavnih pretendenata za plasman u Super „B“ ligu.

rk-kucevo

FUDBAL : I pored neočekivano izgubljene utakmice u Velikom Gradištu od ekipe VGSK-a  sa  1:2, „Basarac“ je  sačuvao prvo mesto na tabeli. I dalje je lider sa 30 bodova,  ali sada je  na drugom mestu „Napredak“ iz Markovc koji ima 27 bodova dok je “Proleter” iz Vranova  treći sa 26.  “Napredak”  je na svom terenu savladao „Zvižd“ sa 2:1, dok je „ „Proleter“  izgubio od RSK-a iz Rabrova sa 2:1. „RSK“ je peti na tabeli sa 23 boda dok je „Zvižd“ dvanaesti sa 20.

U poslednjem jesenjem kolu „Basarac“ na svom stadionu „Međa“ dočekuje FK „Petar Dobrnjac“ , „Zvižd“ na Stadionu „Kraj Peka“ igra protiv „Homoljca“ iz Žagubice dok „RSK“ gostuje u  Žabarima ekipi „Borca“.

dscf8171

MFL Dunav : „Polet“ iz Voluje je sa katastrofalnih  8 :0 savladao na svom terenu ekipu „Radničkog“ iz Požežene dok je „Jedinstvo“ iz Duboke u pravoj horor utakmici pobedio  tim „Kurjača“ sa 4:3. Dubočani su poveli sa 3:0 i kada su svi očekivali da se dogodi nešto slično kao i prethodnog dana u Voluji, odnosno da se protivnik deklasira, gosti su uspeli da izjednače na 3:3 i… dubočani su tek poslo mnogo muka uspeli da postignu pobedonosni pogodak. U narednom kolu „Polet“ je ponovo domaćin, dočekuje tim „Sloge“ iz Ćirikovca, dok ekipa najstarijeg aktivnog fudbalera na Balkanu, dr Miodraga Paunovića, putuju u Nabrđe na megdan domačem „Napretku 1934“.

 

Loading