Novogodišnji paketići za decu bez roditeljskog staranja I sa posebnim potrebama

Facebook

]Svečana sala Skupštine opštine Kučevo bila je danas ( četvrtak, 28.decembra) negde iza podneva  ispunjena smehom, radosnim pokličima Deda Mrazu, recitovale I pevale su se pesmice I delili pokloni. Nije se znalo ko je srećniji. Da li deca bez roditeljskog staranja I sa posebnim potrebama za koje je priređena ova svečanost I koji su dobili poklone, ili stariji koji sui m to omogućili. ,Donator paketića je, kao i proteklih godina, kompanija Dunav osiguranje a svečanosti su prisustvovali I predsednik opštine Kučevo, Novica Janošević  i direktorka Centra za socijalni rad za opštinu Kučevo, Slađana Maranović Nikolić.

Nakon podele paketića, director Glavne filijale Dunav osiguranja u Požarevcu, Zoran Debeljković je rekao :

Sva istraživanja tržišta ukazuju da je Kompanija Dunav osiguranje najjači srpski brend u osiguranju. Bez preterivanja se može reći da je Kompanija Dunav osiguranje sinonim za osiguranje u Srbiji.Naša kompanija je jedina državna, imamo tradiciju dugu 140 godina I nudimo preko 90 proizvoda osiguranja.

Ozbiljno shvatajući svoju društvenu odgovornost, Kompanija ulaže u brojne sportske kolektive i pojedince, kulturne, naučne i umetničke projekte sa svešću da samo podrška pravim vrednostima vodi istinskom napretku.Takođe organizujemo i mnogo humanitarnih akcija, kao što je I ova – dodela novogodišnjih paketića deci bez roditeljskog staranja I sa posebnim potrebama. Danas smo podelili 20 ovakvih paketića”.

“Svaki osmeh ove dece za nas predstavlja veliko blago I mi ćemo, kao lokalna samouprava, činiti sve što je u našoj moći da ih bude što više. Zahvaljujemo Kompaniji Dunav na njihovom razumevanju I humanosti I čvrsto sam ubeđen da će oni tako nastaviti I u budućnost” izjavio je ovom prilikom prvi čovek kučevačke opštine Novica Janošević.

 

Nakon toga, Debeljković I Janošević su svoj okupljenoj deci, njihovim hraniteljima kao I radnicima Centra za socijalni rad poželeli srećne novogodišnje I božićne praznike.

 

 

Loading