Протекле седмице 14 саобраћајки али и хапшења због оружја, дроге…

afbd6e2e03559755db5bbe56d57feca6
Facebook

Како је то званично саопштено од стране Полицијске управе у Пожаревцу ( територија Браничевског округа, прим.аутора), протекле недеље  евидентирано је  14  саобраћајних незгода. Једно лице је задобилo тешке телесне повреде, два лица лаке,  док  је у 11  саобраћајних  незгода  причињена само  мања  материјална штета.Због управљања возилом под дејством алкохола задржана су и искључена из саобраћаја  седам возача.Полиција је поднела 81 захтев за покретање прекршајног поступка и издата су  294  прекршајна  налога, углавном због неприлагођене брзине.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су М.М. (1970) и Д.М. (1964), због постојања основа сумње да су починили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.Полиција је приликом претреса куће осумњичених пронашла аутоматску   пушку са преклапајућим металним кундаком и оквиром за муницију у коме се налази 30 пушчаних метака, два оквира за аутоматску пушку у којима се налази по 30 пушчаних метака, малокалибарску пушка „збројевка брно“ са оквиром за муницију у коме се налази пет малокалибарских метака. Заплењене су и три ловачке пушке, пиштољ са оквиром за муницију, оптички нишан, 125 комада пиштољских метака, 204 комада малокалибарских метака, 196 комада пушчаних метака и 14 ловачких патрона. Осумњичени су уз кривичну пријаву приведени

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су М. Љ. (1991) и поднели кривичну пријаву у редовном поступку против још једне особе, због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњичених запленила око 650 грама марихуане и мању количину амфетамина. Осумњичени М.Љ. је уз кривичну пријаву приведен Вишем јавном тужилаштву у  Пожаревцу.

 

 

Loading