Iz „Basarca“ poručuju – “ sutra u Gradište po titulu !“

Facebook

Idućeg vikenda, u  subotu i nedelju, 12. I 13. novembra  odigraće se pretposlednje jesenje kolo u zoni Dunav. Dva kučevačka zonaša gostuju, „Basarac“ u Velikom Gradištu a „Zvižd“ u Markovcu, dok RSK dočekuje „Proleter“

FK „Basarac“ iz Mišljenovca je ove jeseni, jedno od najprijatnijih iznenađenja u sve tri zone FSRZS. Posle 13. Kola u Zoni Dunav nalazi se na čelnoj poziciji  sa 4 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu „Proletera“ iz Vranova . Sutra, u subotu, u utakmici koja počinje u 13 časova, gostuje u Velikom Gradištu, gde se sastaje sa domaćinom   „VGSK-om“, koji je se sa poslednjeg gostovanja u Ralji vratio sa sva tri boda.

img_0865img_0858

Ponoviću ono što sam već više puta naglasio u toku ove jeseni“ rekao je na konferenciji za štampu Nebojša Mitrović, trener „Basarca“ „ u svakoj utakmici idemo na pobedu. Tako će biti i sutra u meču sa gradištancima. Izuzetno poštujem naše domaćine, svestan sam da u njihovim redovima ima više vrhunskih fudbalskih znalaca  ali slobodno mogu da kažem da smatram da smo trenutno spremniji tim i da  očekujem pozitivan rezultat „.

„Uspeli smo da za ovu polusezonu  stvorimo jednu izuzetno kvalitetnu ekipu“ kaže Mališa Grujić, prvi čovek mišljenovačkog kluba „ i totalno je svejedno da li igramo na našem stadionu „Međa“ ili gostujemo. Sutrašnjom  pobedom bi kolo pre kraja obezbedili laskavu titulu jesenjeg šampiona,  pa je zato naš slogan za utakmicu sa VGSK-om –U Gradište po titulu!“.

img_0874

RSK iz Rabrova na svom terenu dočekuje „Proleter“ iz Vranova i pobedom bi mišljenovčanima pomogao da ostanu na vrhu tabele. „ U nedelju moramo dokazati da  vredimo mnogo više, nego što bi se to po mestu koje trenutno na tabeli zauzimamo moglo reći  „ rekao je jedan od najiskusnijih u timu rabrovaca Vlada  Milosvljević.“Očekujem veoma dobru utakmicu i našu pobedu“.

vlada-milosvljevic

„Zvižd“ iz Kučeva gostuje trećeplasiranoj ekipi „Napredka“ iz Markovca „Svesni smo snage koje naš protivnik poseduje i maksimalno ga uvažavamo“ kaže šef struke kučevljana Nenad Grozdić „ međutim, učinićemo sve što je u našoj moći da  ostvarimo dobar rezultat i  napredujemo na tabeli“.

dscf8745

 

 

Loading