Sportski savez opštine Kučevo dodelio tradicionalne novogodišnje nagrade najboljima

IMG_2231
Facebook

U Svečanoj Sali SO Kučevo održana je svečanost na kojoj je Sportski savez opštine Kučeva najboljim ekipama, pojedincima i sportskim radnicima, dodelio prigodne nagrade – medalje, plakete ali i trenerke. Prisutne je ispred lokalne samouprave prvo pozdravio Miloš Petrović, član Opštinskog veća zadužen za sport a potom su im se obratili i predsednik SSOK Zoran Demić i generalni sekretar Aleksandar Ilić. Oni su i podelili nagrade i priznanja.

 

U seniorskoj kategoriji za najbolje su proglašeni Bojana Šulejić u ženskoj konkurenciji (RK Kučevo- izabrana je za najbolju igračicu Super B lige) i Aleksandar Milenković u muškoj (Body Line –  osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Srbije i srebrnu na Balkanskom). Za najbolju ekipu proglašen je Šah klub “Zvižd“ koji je to zaslužio  plasmanom u Srpsku šahovsku ligu i odličnim nastupom u njoj.
Plaketu za životno delo dobio je Momčilo Mihajlović (RK Kučevo), dugogodišnji sportski radnik, dok su medalje i sportsku opremu (trenerke) kao mlade sportske nade dobili: Aleksandra Ilić, Aleksandra Miletić i Aleksandra Mihajlović, članice RK “Kučevo“ kao i Stefan Trailović , član ŠK “Zvižd“ i Stepanović Dejan, član STK “Kučevo“.

Prigodnim plaketama SSOK se na simboličan način zahvalio  najvernijim sponzorima i organizacijama koje su pomagale akcije Saveza u protekloj godini i doprineli da uspesi naših sportista budu veći: Restoran “Podrum“, Hotel “Rudnik“, PD “ABM International“, TP “Parket Market Keramika“ i “Styline“doo.

 

Loading