Ужасно – у Барама код Пожаревца убијен полицајац на дужности

cTYktkqTURBXy9jZWRjODlhZmJmNDY1ZTEyMmU5ZmMyODFhMzBhNDZlZS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
Facebook

Полицијски службеник Срђан Петровић (1975) убијен је ноћас приликом интервенције у селу Баре код Пожаревца, када је Д. Ж. (1948) у њега испалио више хитаца из аутоматске пушке, а потом се закључао у своју кућу у којој није било других укућана. Полицајац Срђан Петровић задобио је тешке повреде од којих је преминуо на путу ка болници.

Након ангажовања Специјалне антитерористичке јединице, која је јутрос ушла у кућу, Д. Ж. је убијен приликом покушаја да поново отвори ватру на припаднике полиције.

Полицијској управи у Пожаревцу је касно синоћ од стране зета Д. Ж., који се претходно посвађао са тастом, пријављено да Д. Ж. у нелегалном поседу има аутоматску пушку, након чега је на лице места упућена патрола полиције.

У једном тренутку, када је полицајац Петровић покушао да уђе у двориште објекта како би проверио да ли је можда више особа у кући, Д. Ж. је испалио више хитаца из аутоматске пушке и смртно ранио полицијског службеника.

 

Loading