Одмичу радови на „топлој вези“ између школе и хале

Facebook

Радови на изградњи „топле везе“ између зграде школе и хале теку по плану. Подсетимо, Министарство просвете, науке и технлошког развоја је расписало конкурс “Безбедним путем до света спорта“, ОШ „Угрин Бранковић“ је конкурисала и пројекат је одобрен. Тада се појавио проблем темеља ( изграђених почетком деведестих) који нису били  у складу са савременим прописима у грађевинарству. Уследила је израда пројекта за њихову санацију а сами радови су почели почетком септембра месеца.

Планирано је 120 дана за изградњу 284 квадрата. У оквиру новог објекта наћи ће се купатила са туш кабинама и просторије за пресвлачење ученика  пре одласка на часове физичког и здравственог васпитања, две канцеларије за наставнике и тренере као и просторија за одлагање справа и спортске опреме. И ходник који ће повезивати основну школу и спортску халу Тиме би се значајно повећала здравствена безбедност ученика и веома подигао квалитет наставе фзичког и здравственог васпитања. Када буде завршена, „топла веза“ ће значајно утицати и на комплетан  развој спортског туризма нашег града.

Крајем новембра месеца радници ЈКП „Кучева“ су у подручној школи у Нересници су за потребе котларнице изградили нови депо за одлагање угља.

 

Loading