«

»

jan 10 2018

Štampati ovo Članak

Дефицитарни професори математике, физике, логопеди…

 

Општина Кучево је позната као локалнса самоуправа која додељује највећи број студентских стипендија у Србији. Тренутно се стипендира 59 високошколаца различитих профила.

На данашњој седници Комисије за статутарна и кадровска питања, а на основу исказаних потреба буџетских корисника и школа,  утврђени су дефицитарни кадрови  за које ће се расписати Конкурс за доделу студентских стипендија. То су : 1 наставник математике,  2 наставника физике, 1 логопед и 1 доктор медицине.

„Потребе које смо добили од корисника су биле веће од  оних за које ће бити расписан Конкурс „ рекао нам је председник Комисије Љубиша Војић“, нпр. школе су исказале потребе за укупно 4 наставника математике али ми већ стипендирамо њих троје, па је то разлог што смо дефицитарност утврдили само за једног. Иста је ситуација са наставницима руског, енглеског  и немачког  језика и социјалним радником. „

Конкурс ће бити расписан у понедељак 15. Јануара , трајаће до 30. Јануара и биће објављен на званичној интернет страници Општине, огласној табли Општинске управе Кучево и огласним таблама Месних заједница на територији општине Кучево.

 

Slične teme:

    Nisu pronadjene slične teme

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://www.ekucevo.rs/2018/01/10/deficitarni-profesori-matematike-fizike-logopedi/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *